Grantovi u oblasti IT-a i poljoprivrede - Projekat KATANA

08.06.2016

Korisna informacija za sve koji planiraju projekte u oblasti IT-ja i poljoprivrede

Za sve one koji planiraju projekte u oblasti IT-ja i poljoprivrede, sledeća prilika za grantove stiže uskoro! Sačuvajte 14. jul u svojim kalendarima za više informacija o tome, jer – stiže projekat KATANA!

FRACTALS projekat, koji je finansirala EU, prošle godine je podržao 46 startapa i malih i srednjih preduzeća sa Balkana i iz čitave Evrope. Najbolje ideje o primeni novih tehnologija u sektoru poljoprivrede su dobile od 50.000 to 150.000 evra, a ukupno je dodeljeno 5.5 miliona evra.

Nakon velikog uspeha FRACTALS projekta, EU je odobrila novi talas grantova za startape i mala i srednja preduzeća u regionu – kroz projekat KATANA. Otvoreni poziv će biti objavljen pre kraja 2016. godine, a podržaće nove sjajne ideje u oblasti primene IT-ja u poljoprivredi.

Koordinatori projekta će otkriti detalje po prvi put tokom GEO-CRADLE radionice u Novom Sadu, 14. jula. Ovo je odlična prilika za članice našeg klastera da dobiju prve informacije čak i pre zvaničnog početka projekta. Istovremeno, imaćete priliku da čujete i uspešne priče iz FRACTALS projekta, ali i savete evaluatora kako napraviti dobru aplikaciju.

Registrujte se odmah na ovom LINKu i rezervišite svoje mesto!

Izvor: Vojvođanski IKT klaster

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice