Lista izabranih kandidata za Program "IKT klaster akademija Kragujevac 2017"

03.07.2017

Nakon nekoliko krugova testiranja odabrano 20 najboljih kandidata koji će biti deo ovogodišnje IKT klaster akademije u Kragujevcu

Javni poziv raspisan u okviru projekta "IKT klaster akademija Kragujevac 2017", koji sprovodi IKT Klaster Centralne Srbije, u partnerstvu sa Razvojnim biznis centrom Kragujevac i kompanijama Emisia Consulting i Quantox Technology, uz finansijsku podršku Nemačke agencije za međunarodnu saradnju - GIZ.

Javi poziv bio je raspisan u periodu 18/05 – 07/06/2017. Komisija za izbor kandidata je, na osnovu pregleda prijava, grupnog testiranja i obavljenih intervjua, a rukovodeći se uslovima i kriterijumima javnog poziva datih u Smernicama javnog poziva, donela odluku o izboru 20 kandidata/kinja za Program.

Pregled izabranih kandidata/kinja za pohađanje IKT obuka

JavaScript obuka:

  1. Dušan Mitrović
  2. Marina Radivojević
  3. Nevena Lešnjak
  4. Dejan Šaponjić
  5. Marta Miladinović
  6. Aleksandar Milosavljević
  7. Marijana Vuković
  8. Uroš Nikolić
  9. Bojan Elez
  10. Milovan Marjanović


JAVA obuka:

  1. Mihajlo Stankov
  2. Sanja Stanimirović
  3. Uroš Todosijević
  4. Vukota Lazović
  5. Filip Maksimoski
  6. Filip Andrić
  7. Jovan Mitrović
  8. Marko Đokić
  9. Nikola Grujić
  10. David Kostić


Prvih desetoro kandidata biće uključeno u JavaScript obuku a drugih desetoro u JAVA obuku. Obuke će trajati paralelno, svaka po 5 meseci, odnosno, po 120 sati obuke. Svi izabrani kandidati biće blagovremeno obavešteni od strane organizatora Programa o datumu i vremenu početka obuka.

Najboljih 15 kandidata iz programa obuka, biće uključeno u program stručne prakse u IKT kompanijama, u trajanju od 3 meseca, odnosno, 12 nedelja.

Napominjemo da će na program stručne prakse biti upućeni samo oni kandidati koji završe u celosti svoju obuku i budu u prvih 15 po ukupnom broju poena na završnom ispitu.

Kompletan program obuka biće realizovan do kraja godine dok će program praksi biti završen do kraja prvog kvartala 2018. godine.

Ovim putem čestitamo svim izabranim kandidatima/kinjama i želimo puno uspeha u Programu "IKT klaster akademija Kragujevac 2017"!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice